Estetik Tannbehandling er en hjørnestein for ditt generelle velvære, og Estetika Tannklinikk har dedikert seg til å tilby et bredt spekter av tannbehandlinger som kan hjelpe deg å oppnå og opprettholde en sunn og strålende smil. 

Uansett hvilke tannproblemer du står overfor, har Estetika Tannklinikk de riktige løsningene for deg.

Hva er Estetika Tannklinikk?

Estetika Tannklinikk er en anerkjent tannklinikk som tilbyr et bredt spekter av tannbehandling av høy kvalitet  i Bergen, Norway.
 Vårt erfarne team av tannleger er dedikert til å gi deg personlig omsorg og hjelpe deg med å oppnå og bevare en sunn, strålende smil.
La oss utforske de ulike typer tannbehandling som tilbys hos Estetika Tannklinikk.

Tannbehandlinger som tilbys ved Estetika Tannklinikk

Tannbehandling

Tannlegesjekk og rengjøring

En regelmessig tannlegesjekk og rengjøring er viktig for å opprettholde god oral helse. Ved Estetika Tannklinikk gjennomfører våre erfarne tannleger en grundig sjekk av tennene og tannkjøttet ditt. Eventuelle problemer som karies, periodontitt eller andre tannkjøttsykdommer kan oppdages tidlig og behandles effektivt. Deretter vil tannlegen utføre en grundig rengjøring av tennene for å fjerne plakk og tannstein, og forhindre ytterligere tannkjøttsykdom.

Fjerne hull i tenner med fyllingsterapi eller rotbehandling

Når det oppstår et hull i tannen din på grunn av tannkaries eller skade, kan tannlegen ved Estetika Tannklinikk forsegle hullet ved hjelp av fyllingsterapi. Dette innebærer å fjerne det skadede vevet og deretter fylle hullet med et passende fyllingsmateriale som matcher tannens naturlige farge og struktur. Hvis tannen er alvorlig skadet eller infisert, kan rotbehandling være nødvendig. Under rotbehandlingen fjerner tannlegen det infiserte vevet fra tannens rotkanaler, desinfiserer dem for å hindre ytterligere infeksjon.

Behandling av tannkjøttsykdom

eer en vanlig tilstand som påvirker tannkjøttet og kan føre til tanntap hvis det ikke behandles. Estetika Tannklinikk tilbyr grundig tannrensing for å fjerne plakk og tannstein som har samlet seg rundt tannkjøttet og tannoverflatene. Dette bidrar til å redusere betennelse og forebygge videre progresjon av sykdommen. Vårt team av tannleger kan også gi råd om riktig munnhygienepraksis og gi deg veiledning om hvordan du kan opprettholde sunne tannkjøtt hjemme.

Tilby profylaktiske-løsninger

Tilby profylaktiske-løsninger

Profylaktiske-løsningene som tilbys ved Estetika Tannklinikk har som mål å styrke og beskytte tennene dine mot karies og andre tannproblemer. Fluorbehandlinger kan påføres tennene for å styrke tannemaljen, som er den ytre beskyttende laget av tannen. Dette kan bidra til å redusere risikoen for tannkaries. I tillegg kan tannfyllinger med beskyttende materialer brukes til å forsegle og beskytte tannoverflatene mot plakk og bakterier.

Kroner, broer og proteser

Hvis du har en skadet eller svekket tann, kan en krone være en løsning for å gjenopprette tannens form, funksjon og estetikk. Tannkroner er skreddersydde tannkapper som plasseres over den eksisterende tannen etter at den er forberedt. De kan være laget av forskjellige materialer, inkludert porselen og metallfrie alternativer, som gir et naturlig og estetisk tiltalende resultat. Broer brukes når det er en eller flere manglende tenner ved å forbinde dem til nabotenner. Dette gir en stabil og permanent løsning for å erstatte de manglende tennene. Proteser er en alternativ løsning for å erstatte flere eller alle tennene i munnen. De kan være avtagbare eller permanente og gir estetikk og funksjonalitet til tannsettet.

Tannekstraksjoner og kirurgisk fjerning av visdomstenner

Tannekstraksjoner

Tannekstraksjoner kan være nødvendig av forskjellige grunner, for eksempel ved alvorlig tannkaries, tannskade eller plassmangel i munnen. Estetika Tannklinikk utfører tannekstraksjoner med minimalt ubehag og tar alle nødvendige forholdsregler for å sikre en trygg prosedyre. Kirurgisk fjerning av visdomstenner er en spesialisert prosedyre som utføres når visdomstennene ikke har nok plass til å vokse riktig eller forårsaker problemer som smerte, betennelse eller tannskader.

Tannbleking

Tannbleking er en populær behandling for å gjenopprette misfargede og misfargede tenner. Estetika Tannklinikk tilbyr skreddersydde tannblekingsbehandlinger som gir deg et hvitere smil på kort tid. Ved hjelp av trygge og effektive blekemidler kan våre tannleger hjelpe deg med å oppnå en strålende hvit farge på tennene dine, samtidig som tannstrukturen ivaretas.

Bittskinne-tilpasning

Hvis du lider av bittproblemer eller gnissing om natten, kan våre spesialister tilpasse bittskinner for å beskytte tennene dine mot slitasje og forbedre bittets funksjon.

Tannimplantater

Tannimplantater

Tannimplantater er en langsiktig løsning for tapte tenner. Dette er en kirurgisk prosedyre der en titanimplantat festes til kjevebenet for å erstatte den tapte tannroten. Etter at implantatet har grodd, blir en tannkrone plassert på toppen for å gi et permanent og naturlig utseende. Tannimplantater gir ikke bare et attraktivt smil, men forbedrer også bittfunksjonen og bevarer den omkringliggende tannstrukturen.

Vårt erfarne team av tannleger og spesialister er dedikerte til å gi deg skreddersydde løsninger som passer dine individuelle behov. Enten du trenger forsegling av hull og tenner, rotbehandling, behandling av tannkjøttsykdom, protect-løsninger, kroner, broer, proteser, tannekstraksjoner, kirurgisk fjerning av visdomstenner eller bittskinne-tilpasning, kan du stole på at Estetika Tannklinikk leverer kvalitet og omsorg i hver behandling. Ta kontakt med oss i dag for å få den tannbehandling du fortjener, og oppnå et sunt og strålende smil som varer livet ut.

Relaterte Behandler

Bestill nå og få time samme dag

paperclip