Personvernserklæring

Vi tar personvern og datasikkerhet på alvor og ønsker å være åpne om hvordan vi samler inn og bruker informasjon om deg som besøker vår nettside. Denne personvernserklæringen forklarer hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi bruker dem og hvilke valgmuligheter du har.

Hvilke opplysninger samler vi inn?

Vi samler inn informasjon som du frivillig gir oss, for eksempel når du sender oss en e-post eller fyller ut et skjema på nettsiden vår. Dette kan inkludere navn, e-postadresse, telefonnummer og annen kontaktinformasjon.

Vi samler også inn informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår, for eksempel hvilke sider du besøker og hvor lenge du er på hver side.

Hvordan bruker vi opplysningene?

Vi bruker opplysningene til å:

  • Svare på henvendelser fra deg
  • Forbedre nettsiden vår og tilpasse den til dine behov
  • Sende deg nyhetsbrev og annen informasjon hvis du har bedt om det
  • Utføre markedsundersøkelser og analyse av bruksmønstre på nettsiden vår

Vi vil aldri dele eller selge dine personopplysninger til tredjeparter med mindre vi har fått ditt samtykke eller er pålagt å gjøre det av loven.

Hvordan lagrer vi opplysningene?

Vi lagrer opplysningene dine på sikre servere og tar alle nødvendige forholdsregler for å beskytte dem mot uautorisert tilgang, endring eller ødeleggelse.

Hvilke rettigheter har du?

Du har rett til å be om innsyn i de personopplysningene vi har lagret om deg, samt å be om at feilaktige opplysninger rettes opp. Du har også rett til å be om at opplysningene dine slettes, med visse begrensninger.

Hvordan kan du kontakte oss?

Hvis du har spørsmål eller bekymringer om personvern eller vår behandling av dine personopplysninger, kan du kontakte oss på [kontakt@estetika.ghtbuhqsni-v1p3ze2zl3ye.p.temp-site.link].

Endringer i personvernserklæringen

Vi kan oppdatere denne personvernserklæringen fra tid til annen, for eksempel hvis det skjer endringer i lovverket eller måten vi behandler personopplysninger på. Eventuelle endringer vil bli kunngjort på nettsiden vår.

Bestill nå og få time samme dag