Tannbro

Tannbroer representerer en viktig løsning innen moderne tannbehandling. De gir ikke bare en behandling, men en livsendrende intervensjon som kan gjenopprette ikke bare funksjonaliteten til tennene
Les mer

Tannkroner

Tannkroner spiller en viktig rolle i tannbehandling og kosmetisk tannpleie, og kan være løsningen for mange tannrelaterte problemer. Denne artikkelen vil gi en dyp innsikt i hva de er, deres funksjoner, typer, og hvordan de kan forbedre din munnhelse og smil.
Les mer

Tannbleking

Tannbleking har blitt et populært alternativ for de som ønsker å forbedre sitt smil. Enten det er snakk om tannbleking hjemme eller hos tannlegen, er det viktig å forstå prosessen, kostnadene, og forventningene.
Les mer

Tannimplantat

Tannimplantater representerer en moderne løsning for erstatning av mistede tenner. De tilbyr et varig og estetisk alternativ til tradisjonelle broer eller proteser og i denne artikkelen vil vi utforske fordelene ved tannimplantater og hvorfor de er en varig og effektiv løsning for pasienter med manglende tenner.
Les mer

Recall (årligkontroll)

Hvor ofte man bør gå til tannlegen avhenger fra person til person. Normalt anbefales det et intervall på opptil 2 år for pasienter som har friske tenner,  frisk munnhule, normalt tannfrembrudd og ellers er frisk.Hvis man venter for lenge mellom kontroller kan sykdom utvikle seg langt før det oppdages og føre til behov for omfattende og kostbar behandling.
Les mer

Tanntrekking

Trekking av tenner, Vi utfører selvfølgelig Vanlig trekking av tenner og visdomstenner. Våre tannleger trekker tannen enkelt og smertefritt under lokalbedøvelse. Hvis vi anser saken for å være mer komplisert, vil pasienten bli henvist til en spesialist hos oss som vil fjerne den kirurgisk.
Les mer

Tannbehandling

Estetika Tannklinikk vet at pene tenner betyr mye for å føle seg komfortabel med å smile. Den viktigste måten vi signaliserer glede på, er jo smilet vårt! Det finnes flere alternativ for å rette på estetikken i tanngarden. Under finner du litt informasjon om de ulike metodene. Dersom du ønsker å bleke tennene dine, kan du diskutere dette med tannlegen din. Det er ikke alle som kan bleke tenner på denne måten. Tannbleking utføres for å gjøre grunnfargen på tennene lysere ved hjelp av et stoff som heter karbamidperoxid.
Les mer

Røntgen og Panoramaskanning

Når er det vanligvis nødvendig med røntgen av tennene? Før trekking av en tann. Før, under og etter en rotfylling. Før større behandlinger med for eksempel krone eller bro. Ved innsetting av den endelige kronen, broen eller protesen. Før og umiddelbart etter at et tannimplantat er satt inn.
Les mer

Proteser

Tannproteser er erstatninger for manglende tenner. Det eksisterer flere typer avtakbare tannproteser; hel- og delproteser og proteser som kan festes på implantat. Tannlegen vil gi deg råd om hvilken protese som egner seg best for deg.
Les mer

Behandling av tannkjøttsykdommer

 Noen tilfeller kan deler av tannbehandling utløse rett på delvis refusjon/dekning fra helfo . I dag beholder de fleste individer tennene livet ut. Dessverre får mange mennesker sykdom i støttevevet til tennene. støttevevet, som vi er totalt underordnet for at tennene skal holde seg fast på plass, består av kjevebenet, forskjellige fibre og tannkjøttet . Sammen kalles dette ofte periodontiet.
Les mer

Rotfylling

Endodonti innebærer rotfylling av en tann. Dette kan være viktig på grunn av sjansen for at tannen får en infeksjon som går så dypt at den påvirker nervene i tannen. På det tidspunktet kan man si at nerven må fjernes, og kanalene for nerven er fylt med et vevsvennlig stoff. En slik tannsykdom er mer eller mindre vanskelig og det føles oftest som en frihet når behandlingen gjennomføres.
Les mer

Bestill nå og få time samme dag

arrow-right