Spesialiseringen:

Spesialist i Endodonti i Tyrkia

Språket:

norsk, engelsk og tyrkisk

Utdanningen:

Professor i rotkanalbehandling

  • "Tannlege FIGEN PEDERSEN er en erfaren og velrenommert tannlege med en imponerende bakgrunn innen rotkanalbehandling. Som Professor i rotkanalbehandling, har hun vist sin ekspertise innen faget.
  • Tannlege Pedersen har samlet erfaring fra USA, Japan og Tyrkia, og har jobbet med tannhelse i Norge siden 2007. Hun har også forsket ved Universitetet i Bergen fra 2006 til 2007. Tannlege Pedersen har en utdannelse fra Tyrkia fra 1984, og har jobbet som veileder i Tyrkia fra 1987 til 2006.
  • Tannlege Pedersen har vært autorisert i Norge siden 2013, og har lang erfaring med bleking og estetisk behandling. Du kan være trygg på at du vil motta høy kvalitet tannbehandling hos Tannlege FIGEN PEDERSEN.
Les mer >

Spesialiseringen:

Allmentannlege

Språket:

Norsk, Engelsk og Arabisk

Utdanningen:

Uteksaminert tannlege fra universitetet i bergen

Tannlege Hussein Yahya har en utdannelse som er fullført i 2003 med en høyere diplom i endodonti og kariologi tilsatt i 2007. Fra 2008 til 2015 har Tannlege Hussein også vært veileder og oppfølger for nyutdannede tannleger. I 2015 har Tannlege Hussein også oppnådd sertifikat fra Sirona dental i bruk av CAD/CAM systemer for å lage kroner og broer i keramiske materialer. Tannlege Hussein har også deltatt i flere kurs og konferanser for å forbedre sine ferdigheter innen tannbehandling, samt fullført et kvalifiseringsprogram for tannleger i Norge og har erfaring som allmentannlege i Norge siden det.

Les mer >

Spesialiseringen:

Allmentannlege

Språket:

norsk, engelsk, russisk (ukrainsk) og arabisk

Utdanningen:

Uteksaminert Tannlege Fra Universitetet I Bergen

Tannlege Fares Sulaiman er anerkjent for sine ekspertise innen kirurgi og implantater, med en solid utdannelse fra Ukraina og over 20 års erfaring. Han har også gjort seg bemerket som klinikkleder i Oslo i seks år. Etter dette fullførte han et kvalifiseringsprogram ved Universitetet i Bergen (UiB), Siden da har han praktisert i Norge, hvor han fortsetter å utmerke seg i sitt felt.

Les mer >

Spesialiseringen:

Allmenntannlege

Språket:

Norsk, arabisk, spansk  og engelsk

Utdanningen:

Vitnemål som tannlege fra Universidad Europea Madrid 2018

"Tannlege Khaled Astal har opparbeidet seg bred erfaring og kunnskap om tannbehandling. Han har jobbet ved både tannhelsetjenesten i Vestland fylkeskommune og Estetika tannklinikk, noe som gir ham en unik forståelse for både offentlig tannhelse og privat tannbehandling.

Tannlege Khaled Astal har særlig god erfaring med estetisk behandling og protetikk, og har gjennomgått flere kurs i kirurgi og rotbehandling. Han er en allmenntannlege med en lidenskap for å gi sine pasienter den beste tannbehandlingen mulig.

Med sitt vitnemål som tannlege fra Universidad Europea Madrid i 2018, kan du være sikker på at du vil motta høy kvalitet tannbehandling hos Tannlege Khaled Astal.

Les mer >

Spesialiseringen:

allmenntannlege

Språket:

Norsk, Engelsk og Arabisk

Utdanningen:

Uteksaminert tannlege fra universitetet i bergen

"Tannlege Ahmed Elawady er en dyktig og erfaren tannlege med en imponerende akademisk bakgrunn. Han ble uteksaminert fra Universitetet i Bergen som tannlege , og har siden 2019 da vært en aktiv tannlege i Norge. I 2020 fullførte han en Master i Folkehelse ved Universitetet i Tromsø, noe som har styrket hans forståelse for å forebygge tannproblemer og bidra til en bedre allmenntannhelse.

Som allmenntannlege har Tannlege Elawady særlig lang erfaring innen endodonti og kirurgi. Han har en sterk faglig integritet og en dedikert holdning til å gi sine pasienter den beste tannbehandlingen mulig. Du kan være trygg på at du vil motta kvalitetsbehandling hos Tannlege Elawady.

Les mer >

Spesialiseringen:

Allmenntannlege

Språket:

Norsk, Engelsk og Arabisk

Utdanningen:

Uteksaminert tannlege fra universitetet i bergen

"Tannlege Osama Shaheen har oppnådd sin kvalifikasjon som tannlege ved Universitetet i Bergen og har bred erfaring som allmennpraktiserende tannlege. Han er kjent for sin evne til å håndtere tannlegeskrekk og gir sine pasienter en trygg og komfortabel opplevelse under behandlingen. Tannlege Shaheen er også flerspråklig, og behersker norsk, engelsk og arabisk. Med sin kompetanse, erfaring og flerspråklighet, er han en pålitelig tannlege som sørger for å gi sine pasienter den beste behandlingen."

Les mer >

Bestill nå og få time samme dag