Finansiering av tannbehandling

Ved at utsette betalingen, kan du utføre nødvendig tannbehandling med en gang, i stedet for å risikere ytterligere skader ved å utsette behandlingen.

Vi tilbyr finansiering med betalingsutsettelse eller månedlige avdrag, slik at du kan få den nødvendige tannbehandlingen med en gang.

Vi tilbyr finansiering til tannbehandling slik at du kan få den behandlingen du trenger uten å utsette den. Du kan velge mellom betalingsutsettelse eller månedlig nedbetaling. Søknad om finansiering tar bare noen få minutter, og du vil få svar med en gang.

For å søke om finansiering

må du ha en minimumssum på kr. 5000 og maksimum på kr. 60.000. For å bli godkjent for finansiering må du være kredittverdig og ikke ha betalingsanmerkninger.

Vi vil først kunne søke om finansiering for deg etter at du har vært til en undersøkelse hos oss og mottatt en kostnadsoversikt over nødvendig behandling.

Når kan jeg søke om finansiering:

For å søke om finansiering gjennom SVEA finans vil du måtte gjennomgå en kredittsjekk og fylle ut en søknad via SMS, som du signerer med BankID. Du vil bli bedt om å oppgi informasjon om navn, kontaktdetaljer, personnummer, arbeids- og boligsituasjon, og inntekt.

Hvilken informasjon spørres om ved søknad om finansiering

·        Navn, telefonnummer og epostadresse

·        Fødsels- og personummer

·        BankID brikke eller Gyldig bilde ID ifrom av pass eller førerkort (ikke bankkort)

·        Arbeidssituasjon og årsinntekt

·        Boligsituasjon og utgifter

Det er et etableringsgebyr og termingebyr for å velge finansiering gjennom SVEA finans, så vennligst se vår prisliste for mer informasjon. Søknaden om finansiering er personlig mellom deg og SVEA.

Bestill nå og få time samme dag