Estetika Tannklinikk logo,

"Vår klinikk tilbyr en bred palett av behandlinger for å opprettholde en smertefri og strålende smile. Fra å forsegle hull i tenner med fyllingsterapi og rotbehandling, til å behandle tannkjøttsykdom og tilby protetikk-løsninger som kroner, broer og proteser. Vi har også ekspertise i tannekstraksjoner, kirurgisk fjerning av visdomstenner og bittskinne-tilpasning. La oss hjelpe deg med å oppnå den beste tannhelsen og det fineste smilet du fortjener."

Vår misjon

Vårt oppdrag er å utvikle langsiktige relasjoner med våre pasienter og sikre utmerket service gjennom personlig, ærlig, etisk og informert omsorg. Vi tar sikte på å hjelpe samfunnet vårt med å oppnå gode munnhelsetjenester gjennom høy kvalitet, tverrfaglige og kostnadseffektive tannhelsetjenester og prosedyrer.

See våre profesjonelle behandlere

Spesialiseringen:

Spesialist i Endodonti i Tyrkia

Språket:

norsk, engelsk og tyrkisk

Utdanningen:

Professor i rotkanalbehandling
  • "Tannlege FIGEN PEDERSEN er en erfaren og velrenommert tannlege med en imponerende bakgrunn innen rotkanalbehandling. Som Professor i rotkanalbehandling, har hun vist sin ekspertise innen faget.
  • Tannlege Pedersen har samlet erfaring fra USA, Japan og Tyrkia, og har jobbet med tannhelse i Norge siden 2007. Hun har også forsket ved Universitetet i Bergen fra 2006 til 2007. Tannlege Pedersen har en utdannelse fra Tyrkia fra 1984, og har jobbet som veileder i Tyrkia fra 1987 til 2006.
  • Tannlege Pedersen har vært autorisert i Norge siden 2013, og har lang erfaring med bleking og estetisk behandling. Du kan være trygg på at du vil motta høy kvalitet tannbehandling hos Tannlege FIGEN PEDERSEN.
Les mer >

Spesialiseringen:

Allmentannlege

Språket:

Norsk, Engelsk og Arabisk

Utdanningen:

Uteksaminert tannlege fra universitetet i bergen

Tannlege Hussein Yahya har en utdannelse som er fullført i 2003 med en høyere diplom i endodonti og kariologi tilsatt i 2007. Fra 2008 til 2015 har Tannlege Hussein også vært veileder og oppfølger for nyutdannede tannleger. I 2015 har Tannlege Hussein også oppnådd sertifikat fra Sirona dental i bruk av CAD/CAM systemer for å lage kroner og broer i keramiske materialer. Tannlege Hussein har også deltatt i flere kurs og konferanser for å forbedre sine ferdigheter innen tannbehandling, samt fullført et kvalifiseringsprogram for tannleger i Norge og har erfaring som allmentannlege i Norge siden det.

Les mer >

Spesialiseringen:

Allmenntannlege

Språket:

Norsk, arabisk, spansk  og engelsk

Utdanningen:

Vitnemål som tannlege fra Universidad Europea Madrid 2018

"Tannlege Khaled Astal har opparbeidet seg bred erfaring og kunnskap om tannbehandling. Han har jobbet ved både tannhelsetjenesten i Vestland fylkeskommune og Estetika tannklinikk, noe som gir ham en unik forståelse for både offentlig tannhelse og privat tannbehandling.

Tannlege Khaled Astal har særlig god erfaring med estetisk behandling og protetikk, og har gjennomgått flere kurs i kirurgi og rotbehandling. Han er en allmenntannlege med en lidenskap for å gi sine pasienter den beste tannbehandlingen mulig.

Med sitt vitnemål som tannlege fra Universidad Europea Madrid i 2018, kan du være sikker på at du vil motta høy kvalitet tannbehandling hos Tannlege Khaled Astal.

Les mer >

Vår klinikk i Bergen

Bestill nå og få time samme dag

tannlege i Bergen