Ring oss på 56904004

Har du akutte tannproblemer og trenger umiddelbar hjelp?

Tannlegevakt - Åpent 365 dager i året

Vi vet hvor viktig det er å kunne tilby akuttbehandling når du trenger det,

også på helger og helligdager.

Derfor har vi en tannlegevakt på Laksevåg som er åpen 365 dager i året, med profesjonelle tannleger og spesialister som er klare til å hjelpe deg''

Ved store smerter er vårt fokus å lindre smerten så raskt som mulig. Vi strekker oss langt for å hjelpe våre pasienter og har åpent både på lørdager, søndager og helligdager. Jo tidligere du varsler din ankomst, desto lettere kan vi møte dine behov.

Vi forstår at noen kan ha tannlegeskrekk, og vi har lang erfaring og god forståelse for dette. Informer oss om du har odontofobi, slik at vi kan gi deg en trygg og skånsom behandling.

Dersom du har behov for akutt tannbehandling, gjør vi vårt ytterste for å tilby deg en time samme dag. Vi anbefaler at du ringer din Estetika tannklinikk på 56904004 slik at vi kan finne en time til deg så raskt som mulig. Hos oss kan du også se ledige timer for akuttbehandling på vår nettbestilling snart, og finne timer inntil en time før timen starter.

  • Ved vedvarende smerter i en tann eller hvis du har mistet en bit av en tann, kan det være lurt å oppsøke tannlegen.
  • Har du knekt en tann, kan det være nyttig å ta med tannbiten eller hele tannen til tannlegen. Noen ganger kan tannbiten limes på igjen, og det kan være lurt å holde tannen/tannbiten fuktig under transporten.
  • Ved hevelse rundt tannen eller i ansiktet, sammen med feber og redusert allmenntilstand, eller hvis du opplever ising, murring og banking i en eller flere tenner, kan det være en god grunn til å oppsøke tannlegen.


Estetika Tannlegevakt på Laksevåg har en langåpen tannlegevakt for akutt tannbehandling. Vi tar imot gamle og nye pasienter og har ledige timer samme dag, både på dagtid og kveldstid. Vi tar en kort undersøkelse av årsaken til smerten, tar røntgen, OPG eller intraoral, og lokaliserer problemet slik at smerten kan fjernes og/eller skaden repareres. Ved akutt tannbehandling fokuserer vi først og fremst på å stoppe smertene dine, og noen ganger kan midlertidige løsninger være nødvendige inntil full behandling kan utføres når tannlegekontoret åpner på vanlig måte.

Vi har en oversikt over våre priser på vår nettside, og hvis du er usikker på hva du trenger, er du velkommen til å kontakte oss. Vi er her for deg når du har vondt i tennene, og vi tar hånd om deg på en effektiv og profesjonell måte.

Ring oss på 56904004 nå!

Vi bryr oss og svarer deg så fort vi kan

Appointment form

Bestill nå og få time samme dag